@elisabeth.raudales.photography. 

Hey

Frend!

Mijn naam is Lynn, een enthousiaste 26-jarige creatieveling. Van jongs af aan zat ik al boordevol ondernemingszin en een grote portie creativiteit. Je kon me altijd vinden met verf op mijn handen en lijm in mijn haren. Op mijn vijftiende koos ik ervoor om naar het secundaire kunstonderwijs te gaan. Daar werd mijn creatieve zelve helemaal ontplooid. 

Met een bachelor in Grafische en Digitale Media op zak en een aantal werkervaringen, werd het tijd voor mijn eigen digitale stempel te drukken. En zo is Studio Frend ontstaan!

Frend staat niet alleen voor Front End Development, maar ook voor mijn eigen bedrijfsfilosofie: ik wil jouw betrouwbare vriend zijn, waar je terecht kan met al jouw digitale uitdagingen. Geen groot bureau waar je voor elke vraag een ticket moet indienen maar een bedrijf met een persoonlijke benadering. Samen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid een verhaal vertelt dat mensen vinden, volgen en vooral niet vergeten!

Waar Frend voor staat

Creativiteit
Bij Studio Frend staat creativiteit natuurlijk centraal. Maar van een comfortzone heb ik nog nooit gehoord. Ik geloof in het vermogen om grenzen te verleggen, originele ideeën te blijven bedenken en unieke oplossingen aan te bieden. Jouw merk zal opvallen en een blijvende indruk nalaten dankzij Studio Frend.

Kwaliteit
Naast creativiteit, is ook de kwaliteit van het afgeleverde werk enorm belangrijk. Samen werken we aan een ontwerp dat jou volledig ligt. Ik zet mij namelijk voor de volle 200% in om kwalitatief werk af te leveren en het beste resultaat neer te zetten voor jou als klant.

Samenwerking
Geen Studio Frend zonder een goede samenwerking tussen Frends. Ik geloof in het opbouwen van sterke en langdurige relaties met klanten. Ik luister naar je behoeften, werk nauw samen en zorg ervoor dat ik jouw visie begrijp. Open communicatie en goed teamwork zorgen voor de beste resultaten!