Een sterke branding die in het oog springt

Studio Frend zorgt ervoor dat jouw merk gezien, geliefd en onthouden wordt.

Wat mag je
verwachten?

Een goede branding is belangrijk bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit. Het gaat verder dan alleen een logo en typografie, het draait om het opbouwen van een complete merkervaring. Startende ondernemer die online content wil uitbouwen of gevestigd bedrijf dat een frisse nieuwe look nodig heeft? Studio Frend zorgt voor een visueel sterke branding die gezien mag worden. We brengen samen jouw uniek verhaal, dat werkt!

N

Logo met een verhaal

N

Tactvolle typografie

N

Een sterke uitstraling

N

Grafische elementen

N

Opvallend drukwerk

N

Gepaste materiaalkeuze

N

Social media templates

N

Opmaak brandguide

Plan
van
aanpak

Kennismaking

Een intakegesprek bij Studio Frend is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking. Tijdens dit gesprek leer ik jou en je bedrijf kennen. We bespreken jouw ambities en laten je online doelen tot leven komen!

 

Ontwerpfase

Je ideeën worden omgezet in een eerste visueel ontwerp. De integratie van jouw wensen en de aanvulling van mijn expertise, zijn de gebruikte factoren om een aantrekkelijk design tot leven te brengen. 

 

1e Feedback

Tijd voor feedback: ik presenteer jou de eerste ontwerpen en luister naar jouw opmerkingen om het ontwerp te optimaliseren. Jouw tevredenheid staat voorop dus ik neem deze feedback mee naar de volgende fase!

 

Puntjes op de i

Ik ga met jouw feedback aan de slag om het ontwerp volledig te laten aansluiten aan jouw verwachtingen. Helemaal weg van je nieuwe branding? Dan is je branding klaar om live te gaan! 

 

Goedkeuring

Jouw branding wordt gelanceerd en maakt zich klaar om indruk te maken op je publiek. Met een fris en doordacht ontwerp en boeiende inhoud is jouw nieuwe branding klaar om potentiële klanten te overtuigen.

 

Na-service

Studio Frend is er voor je! Ook in de toekomst. Ik blijf graag voor je klaar staan om vragen te beantwoorden of je branding verder uit te werken voor nieuwe doeleinden. Zo geniet je van een succesvol merk op lange termijn. 

Neem contact op!

Heb je een vraag over wat Studio Frend voor jou kan betekenen of wens je een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op! Ik luister graag naar jouw wensen, en samen zorgen we voor de ideale branding op maat!

Lynn Moyson

@elisabeth.raudales.photography. 

Moyson

Lynn

Ik bouw merken om ondernemers te helpen hun bedrijf zichtbaar te maken. Dankzij mijn uitgebreide expertise, ben ik ervan overtuigd dat een gepersonaliseerde aanpak the key to success is! Gepassioneerd om jouw doelen te realiseren, bouw ik graag samen een succesvolle samenwerking op om samen een nieuwe hoofdstuk aan jouw verhaal te schrijven. 

Een goed

gesprek

Laat ons in gesprek gaan! Zo bespreken we (écht of virtueel) hoe we samen jouw online doelen kunnen realiseren. Voor het bouwen van een nieuwe website, het verbeteren van jouw online vindbaarheid of het opzetten van een schitterende (re)branding, ik sta met veel plezier voor je klaar!