Een website die niet enkel jouw verhaal vertelt

maar ook écht het verschil maakt voor jouw onderneming. Want ken jij het belang van online aanwezigheid al? 

Website die werkt
WordPress website

Wat mag je
verwachten?

Bij Studio Frend ben je aan het juiste adres voor de ideale website. Ik begrijp dat het bouwen van een website een hele klus kan zijn en daarom neem ik graag al het werk voor je uit handen. Van het ontwerpen van een uniek en aantrekkelijk webdesign, tot het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke site met funky functies: Ik regel het graag voor jou! 

N

WordPress website

N

Een ontwerp op maat

N

Efficiënte samenwerking

N

Hoog scoren in Google

N

Maak zelf aanpassingen

Plan
van
aanpak

Kennismaking

Een intakegesprek bij Studio Frend is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking. Tijdens dit gesprek leer ik jou en je bedrijf kennen. We bespreken jouw ambities en laten je online doelen tot leven komen!

Ontwerpfase

Tijdens de ontwerpfase laat ik jouw wensen visueel tot leven komen in een gloednieuwe of herwerkte website. Ik luister naar jouw ideeën en combineer dit met mijn expertise om een aantrekkelijk design te ontwerpen die jouw doelgroep aanspreekt. 

Feedback

Tijdens de feedbackronde is het aan jou om een eerste kritische blik te werpen op het reeds afgeleverde werk. Deze opmerkingen en aanvullingen zorgen ervoor dat de nieuwe website perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Jouw tevredenheid staat voorop! 

 

Content

Geen succesvolle website, zonder content. En daarom vraag ik jou om relevante content aan te leveren. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en eventuele video’s die erbij helpen jouw boodschap over te brengen. Heb je geen idee hoe hieraan te beginnen? Ook hier kan ik je gerust bij helpen. 

 

Je gaat live!

Na een volledige afstemming, is jouw website klaar om gelanceerd te worden en indruk te maken op het digitale publiek. Met een fris ontwerp, boeiende inhoud en optimale functionaliteit is jouw website klaar om bezoekers te imponeren. 

 

Na-service

Studio Frend blijft jou en je website ook ondersteunen in de toekomst. Ik doe de nodige updates en aanpassingen zodat je website steeds up-to-date blijft. Heb je nog bijkomende vragen of hulp nodig? Ik blijf voor je klaar staan! 

 

Contact

Wat kan Studio Frend nu specifiek voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor vragen of een offerte. Ik luister graag naar jouw wensen want samen openen we de deur naar jouw online succes! 

 

Lynn Moyson

Moyson

Lynn

Ik bouw websites om ondernemers te helpen hun bedrijf online zichtbaar te maken en zo te laten groeien. Dankzij mijn uitgebreide expertise, ben ik ervan overtuigd dat een gepersonaliseerde aanpak the key to success is! Gepassioneerd om jouw doelen te realiseren, bouw ik graag samen een succesvolle samenwerking op om samen een nieuwe hoofdstuk aan jouw verhaal te schrijven. 

Een goed

gesprek

Laat ons in gesprek gaan! Zo bespreken we (écht of virtueel) hoe we samen jouw online doelen kunnen realiseren. Voor het bouwen van een nieuwe website, het verbeteren van jouw online vindbaarheid of het opzetten van een schitterende (re)branding, ik sta met veel plezier voor je klaar!