Webshops die voor jou werken.

Studio Frend bouwt voor jou een knaller van een webshop, die gebruiksvriendelijk, mooi én betrouwbaar is. 

Wat mag je
verwachten?

Met Shopify als onze betrouwbare partner, is Studio Frend expert in het bouwen van jouw ideale webshop. Een startende ondernemer of een gevestigd bedrijf? Ik creëer een aantrekkelijk design en een gebruiksvriendelijke winkelervaring voor jouw klanten. Kortom een webshop die je verwachtingen overtreft. 

N

Shopify webshop

N

Een ontwerp op maat

N

Mobiel vriendelijk

N

Beveiligde webshop

N

Hoog scoren in Google

N

Eenvoudig zelf te beheren

N

Integratie Google Analytics

N

Efficiënte samenwerking

Plan
van
aanpak

Kennismaking

Een intakegesprek bij Studio Frend is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking. Tijdens dit gesprek leer ik jou en je bedrijf kennen. We bespreken jouw ambities en laten je online doelen tot leven komen!

Opzetfase

Je ideeën worden omgezet in de proefdruk van een sterke, gebruiksvriendelijke webshop. De integratie van jouw wensen en de aanvulling van mijn expertise, zijn de gebruikte factoren om een aantrekkelijk design tot leven te brengen. 

 

Functies

Studio Frend stemt je webshop af op jouw behoeften. Op welke categorieën worden jouw producten gefilterd? Wat is de kost van jouw verzending? Hoe kunnen jouw klanten betalen? Laten we samen jouw webshop doen groeien en online meer klanten genereren!

Content

Geen succesvolle webshop zonder content. En daarom vraag ik jou om relevante content aan te leveren. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en eventuele video’s die erbij helpen jouw boodschap over te brengen. Heb je geen idee hoe hieraan te beginnen? Ook hier kan ik je gerust bij helpen. 

 

Je gaat live!

Na een volledige afstemming, is jouw webshop klaar om gelanceerd te worden en indruk te maken op het digitale publiek. Met een fris ontwerp, boeiende inhoud en optimale functionaliteit is jouw webshop klaar om klanten te overtuigen. 

Na-service

Studio Frend blijft jou en je webshop ook ondersteunen in de toekomst. Ik doe de nodige updates en aanpassingen zodat je webshop steeds up-to-date blijft. Heb je nog bijkomende vragen of hulp nodig? Ik blijf voor je klaar staan!

Contact

Wat kan Studio Frend nu specifiek voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor vragen of een offerte. Ik luister graag naar jouw wensen, want samen maken we de weg naar jouw online succes! 

Moyson

Lynn

Ik bouw webshops om startende of bestaande ondernemers te helpen hun bedrijf online te laten groeien. Met mijn uitgebreide ervaring geloof ik sterk in een gepersonaliseerde aanpak. Gepassioneerd om jouw doelen te realiseren en een langdurige succesvolle samenwerking op te bouwen. Ik sta alvast te popelen om samen een nieuw hoofdstuk aan jouw verhaal te schrijven!

Een goed

gesprek

Laat ons in gesprek gaan! Zo bespreken we (écht of virtueel) hoe we samen jouw online doelen kunnen realiseren. Voor het bouwen van een nieuwe website, het verbeteren van jouw online vindbaarheid of het opzetten van een schitterende (re)branding, ik sta met veel plezier voor je klaar!